Томислав Дончев: Съветваме всички политици първо да мислят, преди да говорят

Не коментираме хипотези, каза в отговор на въпрос кои биха били възможните партньори в следващия парламент Тома Биков

Томислав Дончев
Томислав Дончев Източник: Zonanews

"Благодарим за подкрепата и съветваме всички колеги политици преди да говорят - да мислят", това заяви Томислав Дончев от ГЕРБ след обявяването на резултатите от паралалните преброявания, според които ГЕРБ е първа политическа сила.

 

ГЕРБ-СДС сме първи на вота, но не желаем да коментираме изборния резултат, обяви Десислава Атанасова на излизане от централата на ГЕРБ в НДК. "Да, ГЕРБ е първа политическа сила, но ще коментираме каквото и да е след окончателните резултати", подчрета тя.

 

"Не коментираме хипотези", каза в отговор на въпрос кои биха били възможните партньори в следващия парламент Тома Биков. "Тази вечер няма да изключваме никого", подчерта той, попитан дали има формации, с които няма да преговарят.

 

"Подготвени сме за абсолютно всичко, ние сме достатъчно отговорни хора", каза също той. "Ние няма да избягаме, не сме от Канада", добави Тома Биков.

 

Още от "България"

Отпускат близо 200 млн. лв. за саниране на многофамилни жилища в засегнатите от енергийния преход региони

Общите усилия в подкрепа на развитието и устойчивостта на българските региони бяха акцент в проведените заседания на комитета за наблюдениe на ПРР 2021-2027 г.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени