Топло и слънчево време, дневните температури ще се повишат

Максималните ще бъдат между 23° и 28°, в София - около 25°

Слънчево есенно време
Слънчево есенно време Източник: Zonanews

Днес ще бъде слънчево с разкъсана висока, по-късно през деня над крайните северозападни райони, и средна облачност. Ще духа слаб южен вятър и с него дневните температури ще се повишат, максималните ще бъдат между 23° и 28°, в София - около 25°.

 

Слънчево над морето
По Черноморието ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на отделни места видимостта ще бъде намалена. Ще духа слаб вятър с южна компонента. Максималните температури ще са между 21° и 24°. Температурата на морската вода е 20°-22°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала. Това съобщи дежурният синоптик от НИМХ.

 

И в планините
В планините ще бъде предимно слънчево с разкъсана висока облачност. Ще духа умерен до силен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 19°, на 2000 метра - около 12°.

Още от "България"

Сдружение "Ангели на пътя" организира протест пред Съдебната палата в Пловдив

В 9 часа в Окръжния съд започва поредното заседание по делото срещу шофьора Иван Иванов, който с колата си блъсна на кръстовището на булевардите "Копривщица" и "6-ти септември" 20-годишен младеж

Прочетете повече прочетете повече

Внедряването на нова информационна система за пространствени данни на АГКК беше обсъдено на работна среща на агенцията

Пред експертите на АГКК министър Коритарова отбеляза, че през годините агенцията винаги се е стремяла да бъде една от водещите държавни администрации в областта на електронното управление

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени