Тошко Йорданов атакува в Туитър Христо Бойкикев: Умният човек много трябва да внимава, когато говори

Йорданов е сменил профилната си снимка с общ кадър на Иванов и Бойко Борисов от министерския период на Христо Иванов-Бойкикев

Тошко Йорданов
Тошко Йорданов Източник: ИТН

Тошко Йорданов продължава днес атаките си срещу коминтерновският наследник Христо Иванов-Бойкикев. Няколко часа, след като съпредседателят на "Демократична България"  нарече предложения от лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов проектокабинет "предишно издание на Сарайския модел" около ДПС и го призова да преговаря с "партиите на протеста", зам.-председателят на формацията Тошко Йорданов го атакува през профила си в "Туитър".

 

"С тъга наблюдавам чудовищното късогледство и министерски мечти на т.нар. "политически лидери". Ок!“, написа Йорданов в Туитър. Ядосаният Йорданов е сменил профилната си снимка с общ кадър на Христо Иванов и Бойко Борисов от министерския период на Христо Иванов-Бойкикев.

 

"Чудя се дали не е много тежка загуба на връзка с реалностите. Може би става дума за план - да провокира разпадането на тази конфигурация, наречена партии на протеста, да се репродуцира така любимия на сараите модел на кабинет, който се носи по повърхността с неясни мнозинства и това да осигури на Бойко Борисов комфорта на бъде опозиция на един слаб кабинет", каза вчера пред bTV Бойкикев. Тошко Йорданов отговаря: "Умният човек много, ама много би трябвало да внимава, когато говори публично и да мисли за последствията. Ако мисли…".

 

Тошко Йорданов повтаря и тезата на Слави Трифонов, че ако предложението премиер да стане Николай Василев е създаване на НДСВ 2, то след като Христо Иванов е бил министър на Бойко Борисов, това означава ли, че "Да, България" са ГЕРБ 2?".

Туитът на Тошко Йорданов за Бойкикев
Туитът на Тошко Йорданов за Бойкикев Източник: Twitter



 

 

Още от "България"

Последни новини

Най-четени