Тошко Йорданов към Атанас Атанасов: Намекна че съм руски трол - "жалък малък лъжец"

Тошко Йорданов попита Атансов какво е усещането да му демонстрират, че е кукла в ръцете на ДПС

Атанас Атанасов, ДСБ
Атанас Атанасов, ДСБ Източник: Zonanews

След като Атанас Атанасов от ПП-ДБ бе избран за председател на временната анкетна комисия срешу полицейското насилие с общо 129 гласа, в залата настана хаос, валяха обиди, обвинения и цветни определения.

 

Това доведе до иронията на Костадин Костадинов от "Възраждане", който заяви че ПП-ДБ "всеки ден унизително се мазнят и кланят на ДПС". Без ДПС ПП-ДБ няма как да съществуват като фактор, това се видя преди малко. Техните гласове са недостатъчно, затова ДПС управлява през тях", коментира той.

 

И продължи - ПП-ДБ е патерица на ДПС и няма как да осигури дори председател на комисия "без златния пръст или да не казвам друго на ДПС".

 

Тошко Йорданов, ИТН
Тошко Йорданов, ИТН Източник: Zonanews

А Тошко Йорданов попита Атансов какво е усещането да му демонстрират, че е кукла в техните ръце.

 

Атанас Атанасов стана да благодари за гласуването доверие и обеща, че ще е обективен в работата си. "Нося една книжа и я препоръчвам да я прочетете - "Троловете на Путин". Преди малко троловете бяха на трибуната", заяви той явно визирайки тези, които по-рано му се подиграваха за зависимостта от ДПС.

 

На което Тошко Йорданов бързо отговори и заяви, че бил атакуван от "генерал, който е станал генерал не по заслуги, а че е бил във властта".

 

"Намекна че съм руски трол. Искам да излезе и да посочи 1 път, когато съм гласувал нещо в полза на Русия - иначе сте жалък малък лъжец", обърна се той към Атанасов, но така и не получи отговор.

Още от "България"

Изпълнителният директор на НСОРБ: Изпращаме най-трудния мандат за местните власти в последните 30 години

Изпращаме мандата с удовлетворение, че въпреки всички трудности, общините успяха да останат стабилна, устойчива власт в държавата, заяви Силвия Георгиева

Прочетете повече прочетете повече

МС опроверга твърденията, че НАТО готви голям конфликт в Черно море и Варна за база

Руската пропаганда неслучайно насочва вниманието именно към Варна. Това е градът, който Москва двукратно бомбардира през Първата световна война, с цената на редица жертви

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени