Тошко Йорданов: По-логично е гласовете на подкрепа да дойдат от БСП

Министерския съвет едва ли ще изглежда като структура ненормално, коментира още той

Тошко Йорданов
Тошко Йорданов Източник: bTV

"По-логично е гласовете да дойдат от БСП. Другите две партии, за които се твърди, че са на протеста, се надявам поне едната да си застане зад думите и да гласува за приоритетите, които заедно уточнихме". Това каза пред bTV председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов.

 

Гласовете на които разчита партията на Слави Трифонов при гласуването са поне от няколко партии. "Ние нямаме коалиционно споразумение, ние имаме обща визия и всички твърдяха до оня ден, че това е това е най-важното, хайде да си спазваме думите. Какво ще се случи, то ще стане пред очите на всички", коментира шефът на парламентарната група на ИТН.

 

"Министерския съвет едва ли ще изглежда като структура ненормално, няма да има нищо екстравагантно. Глупост няма да направим, това е отговорността на мандатоносителя и на кандидат-премиера да представи структура и състав".

Още от "България"

Председателят на НСИ казва в парламента, дали България е готова за еврото

Още от деня на въвеждане на еврото титулярите на сметки ще могат да теглят от тях само евро, независимо дали тегленето ще става чрез АТМ/ПОС устройство или в офиса на банка, платежна институция и други

Прочетете повече прочетете повече

Внезапна вечерна проверка на полицията в трите центъра за бежанци в София

След инциденти с бежанци, единият от които именно в центъра в кв. "Овча купел", бяха внесени промени в закона, според които полиция, а не частни фирми трябва да охраняват центровете

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени