Тошко Йорданов пръска фейкове от парламентарната трибуна - ваксините причинявали инсулт

Дава списък на Стойчо Кацаров с "пострадали" след ваксиниране

Тошко Йорданов
Тошко Йорданов Източник: БТА

Вторият човек в ИТН и шеф на парламентарната група на бъдещия мандатоносител Тошко Йорданов предупреди (при това не в шоуто на кабелрака 7/8, а в българския парламент), че ваксините срещу коронавируса са опасни и водели до инсулти. Антиваксърските призиви се чуха от трибуната на Народното събрание днес по време на изслушването на служебния здравен министър Стойчо Кацаров – лекар със спрени лекарски права, който също бе сред враговете на имунизацията, преди да влезе в служебния кабинет на Румен Радев.

 

Тошко Йорданов обяви, че "ваксините срещу COVID-19 са опасни и водят до инсулти". Той обеща на Кацаров да му даде списък с болните от инсулт след ваксина. "Ще ви ги дам, нямате никакъв проблем, ще ви ги докарам на крака болните, заяви Йорданов в пленарната зала", заяви Йорданов в пленарната зала.

Йорданов попита Кацаров и колко от прекаралите COVID-19 са повторили вируса. Служебният здравен министър в отговор пое ангажимент до дни да даде на ИТН статистика колко от прекаралите COVID-19 са повторили вируса. Кацаров обясни, че е против задължителната ваксинация, но допълни, че няма смъртен случай след имунизация.

 

Още от "България"

Експерти обследват пораженията по посевите от падналата градушка

След като комисиите опишат щетите, стопаните ще могат да получат обезщетение по линия на държавната помощ за компенсиране на щетите, причинени от неблагоприятни климатични събития

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени