Тошко Йорданов пръска фейкове от парламентарната трибуна - ваксините причинявали инсулт

Дава списък на Стойчо Кацаров с "пострадали" след ваксиниране

Тошко Йорданов
Тошко Йорданов Източник: БТА

Вторият човек в ИТН и шеф на парламентарната група на бъдещия мандатоносител Тошко Йорданов предупреди (при това не в шоуто на кабелрака 7/8, а в българския парламент), че ваксините срещу коронавируса са опасни и водели до инсулти. Антиваксърските призиви се чуха от трибуната на Народното събрание днес по време на изслушването на служебния здравен министър Стойчо Кацаров – лекар със спрени лекарски права, който също бе сред враговете на имунизацията, преди да влезе в служебния кабинет на Румен Радев.

 

Тошко Йорданов обяви, че "ваксините срещу COVID-19 са опасни и водят до инсулти". Той обеща на Кацаров да му даде списък с болните от инсулт след ваксина. "Ще ви ги дам, нямате никакъв проблем, ще ви ги докарам на крака болните, заяви Йорданов в пленарната зала", заяви Йорданов в пленарната зала.

Йорданов попита Кацаров и колко от прекаралите COVID-19 са повторили вируса. Служебният здравен министър в отговор пое ангажимент до дни да даде на ИТН статистика колко от прекаралите COVID-19 са повторили вируса. Кацаров обясни, че е против задължителната ваксинация, но допълни, че няма смъртен случай след имунизация.

 

Още от "България"

Последни новини

Най-четени