Вицепремиерът Томислав Дончев е с положителен тест за коронавирус

Томислав Дончев е в добро общо състояние и без симптоми към момента

"Днес дадох положителна проба за COVID-19. Засега се чувствам добре. Самоизолирам се и ще работя дистанционно. Бъдете здрави и се пазете!". С този кратък пост във фейсбук вицепремиерът Томислав Дончев съобщи, че е дал положителен резултат днес за коронавирус.

 

От пресцентъра на Министерския съвет съобщиха, че на Дончев бил направен рутинен PCR тест за COVID-19. Той е в добро общо състояние и без симптоми към момента. Вицепремиерът ще изпълнява дистанционно служебните си задължения до изтичане на карантината, съобщиха от МС.

Още от "България"

Отпускат близо 200 млн. лв. за саниране на многофамилни жилища в засегнатите от енергийния преход региони

Общите усилия в подкрепа на развитието и устойчивостта на българските региони бяха акцент в проведените заседания на комитета за наблюдениe на ПРР 2021-2027 г.

Прочетете повече прочетете повече

Министър Коритарова обсъди разширяването на Столичния околовръстен път от бул. България“ до АМ „Струма“ с кмета на София

На днешната среща бяха подписани и 12 споразумения за обекти на обща стойност близо 2 млн. лв., които ще се финансират със средства от държавния бюджет по Инвестиционната програма за общински проекти

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени