Владимир Карамазов за Минеков: Изговори тонове лъжи, обиди много хора и за малко да погуби Народен театър! Дано никога не видим този човек и дано никога такъв като него не застава на ръководен пост

Видяхме, че е възможно човек на такъв пост да действа като жълта преса и феодал, добавя актьорът

Владимир Карамазов
Владимир Карамазов
"Един ден след новината. Извинявайте, че ви занимавам с това, но този човек (вече бивш министър на културата) извърши извънредни неща. Обсебен от някакво негово си лично отмъщение, изговори тонове лъжи, обиди много хора и за малко да погуби Народен театър. Не се занимаваше с аргументи, а с клюки. Този му бил казал, онзи му бил казал, одити, насаждане на омраза, арогантност и какво ли още не. Видяхме, че е възможно човек на такъв пост да действа като жълта преса и феодал". Това написа в хрофила си актьорът Владимир Карамазов за отпадането на Велислав "Гробаря" Минеков от състава на новото служебно правителство.
 
Велислав Минеков
Велислав Минеков Източник: БГНЕС
"Един път не се поинтересува от конкретните и верни обстоятелства. Жаден за слава и интервюта. Вчера трупата на театъра ликуваше. Без може би 5 човека. В театъра съм от 21 години и никога не съм виждал трупата така обединена и силна. Актьори от различни поколения с различен начин на мислене. Това е добрата новина след мандата на този министър - единствения сменен министър!
Дано никога не видим този човек и дано никога такъв като него не застава на ръководен пост. Може би това желание е утопия", добавя Карамазов.
 

Още от "България"

Експерти обследват пораженията по посевите от падналата градушка

След като комисиите опишат щетите, стопаните ще могат да получат обезщетение по линия на държавната помощ за компенсиране на щетите, причинени от неблагоприятни климатични събития

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени