Владимир Зарков: Слави Трифонов се самоуби!

Жалко, че Бойко Василев реши да се държи като Валерия Велева при Доган – "по пантофи"

Слави Трифонов
Слави Трифонов Източник: БНТ

От профила във Фейсбук на журналиста Владимир Зарков

 

СЛАВИ ТРИФОНОВ СЕ САМОУБИ!

Слави Трифонов днес ритуално се самоуби!

Жалко, че Бойко Василев реши да се държи като Валерия Велева при Доган – "по пантофи" и да си говори с Трифонов за страданията на дъртия Вердер.

А Славчо му я заложи на голлинията, трябваше Василев само да се пресегне и да вкара. Дори и по пантофи.

Трифонов си призна, че е върнал милион и колко там от партийната субсидия и е дарил още сто и нещо. "Нашата партия се издържа с 0 лева субсидия", призна залязващият водещ.

И най-нормалното нещо бе Василев да го попита как живее партия с 0 лева. Кой плаща лъскавите офиси в големите градове, а и не само. Кой плаща на организаторите, кой плаща партийните артикули, кой плаща масираното присъствие в социалните медии? Кой плаща пътуванията, кой плаща целия партиен живот, изискващ немалко средства.

И тогава Слави трябваше да каже, че или той ги плаща, или някой друг. И да обясни кой е този друг. Може да е Маджо, както разправя Татяна Дончева, а може и да е далеч по ЕСТЕтичен бизнесмен, прекарващ всякакви видове стока.

Днес в националния ефир за първи път партиен лидер направи такова признание. Естествено за тези, които го чуха. Слави Трифонов ПРИЗНА, че друг плаща масрафа на партията му!

Точка! На почтеността! Да му мисли суверенът за какво го използват.

Още от "България"

Фестивалът на камерния танц Хасково 2024 единствен в България събира на една сцена танцьори от националните училища по

За три дни на сцената на Младежки център Хасково ще бъдат представени 432 танца. Участниците са над 550 от 50 танцови формации от 20 град

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени