Воля и НФСБ отиват заедно на изборите

Обединението ще носи името "Патриотична коалиция "Воля" и НФСБ"

Воля и НФСБ отиват заедно на изборите
Воля и НФСБ отиват заедно на изборите Източник: Bulgaria on Air

"Воля" на Веселин Марешки и НФСБ на Валери Симеонов ще се явяват заедно в коалиция на престоящите парламентарни избори на 4 април. Това обявиха лидерите на двете партии на съвместна пресконференция. 
"Във времена на криза лозунгът "Съединението прави силата" става още по-актуален. България има нужда от обединение на патриотичните сили. Ето защо днес заедно с колегите от НФСБ обявяваме заедно "Патриотична коалиция" - Воля и НФСБ. Двете партии имат много общи цели и затова очакваме с огромната подкрепа, която ще получим от българския народ, да участваме в следващото управление и да ги реализираме", заяви Марешки.


Мога да потвърдя категорично, че в моменти на криза държавата има нужда от единение. Ние сме един такъв пример - на обединение, не на разединение и то на принципна база. И то бих маркирал трите основни приоритета, по които до момента сме работили в НФСБ. Надявам се те да бъдат приети и потвърдени от колегите от “Воля” и те да станат една обща програма за действие. На първо място - категорично повишаване на доходите и възстановяването и развитието на хората, коментира пък Симеонов.

Обединението ще носи името "Патриотична коалиция "Воля" и НФСБ".

Още от "България"

Последни новини

Най-четени