Времето днес: Слънчево и тихо, заоблачаване в Източна България

В понеделник ще има променлива облачност, дневните температури ще се повишат

София
София Източник: Zonanews

През деня над Западна и Централна България ще преобладава слънчево време, повече облаци ще има над източните райони. Ще е почти тихо. Над Западна и Централна България ще преобладава слънчево време, повече облаци ще има над източните райони. Ще е почти тихо. Минималните температури ще са между минус 4° и 1°, а максималните между 6° и 11°, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология. Над Черноморието облачността ще е променлива, максималните температури ще са между 5° и 7°. Температурата на морската вода е 7°-9°.

 

Над планините облачността ще се разкъса и намалее, в масивите от Западна България до слънчево време. Ще духа умерен югозападен, по високите и открити части и силен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - около 0°, на 2000 метра - около минус 5°. В понеделник ще има променлива облачност, дневните температури ще се повишат. Минималните температури ще са между минус 4 и 1 градуса, а максималните между 6 и 11 градуса.

Още от "България"

От днес гражданите могат да проверят чрез ГД ГРАО номера на избирателната секция и мястото на гласуване на изборите на

Всеки избирател, който има постоянен и настоящ адрес в различни населени места, може да поиска вписване в избирателния списък по настоящ адрес

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени