За втори път "Месец на Семейството"

Това съобщава организаторът Кристиян Шкварек

Месец на Семейството
Месец на Семейството Източник: Кристиян Шкварек

Дами и господа, с радост обявяваме второто издание на "Месец на Семейството", което ще се проведе тази година и ще завърши с традиционното вече шествие на 17 юни, град София. Това съобщава Кристиян Шкварек, организатор на събитието.

"Миналата година дадохме начало на инициативата "Месец на Семейството" с цел в България да има нормална, позитивна и добре организирана алтернатива на т.нар. "Pride month", тоест месеца на ЛГБТ идеологията, в който по цял свят организирано се провеждат обществени кампании и паради с цел постигане политическите цели на Квир ("Queer") движението, радикалния либерализъм и идеологиите на деконструктивизма. Инициативата ни се увенча с неочакван успех, като въпреки почти пълното ни отсъствие от национални медии успяхме да съберем няколко хиляди души в центъра на София", добавя консерваторът.

 

"Това ни показа, че в страната има огромно, тихо, консервативно мнозинство, което е готово да зададе позитивен дневен ред в рамките на либералното статукво. Нашата мечта е тихото мнозинство да започне да се самоорганизира в движение, което цели запазване на християнския фундамент на обществото ни и консервативната визия за семейство, права, лична отговорност, свобода и образование", пише Шкварек.

 

"Тазгодишното издание на "Месец на Семейството" ще включва редица семейни, спортни, културни и образователни организации, дейци и влиятелни личности, всеки от които ще получи възможността чрез инициативата и шествието да популяризира идеите и работата си. За първи път, също така, ще начертаем три конкретни обществени, правни и политически цели за запазване на всичко, което поддържа едно общество здраво, без да го спира по пътя му на развитие и модернизация. Три цели в сферата на образованието, законодателството и социалната политика. Няма страшно...това е само началото!", подчертава Кристиян Шкварек.

Още от "България"

Последни новини

Най-четени