Зам.-министър протестира пред ДАНС в работно време срещу "подслушването"

Тодор Стоянов, Дионисий, Йоло Денев, Румен Миленов и още няколко от този типаж са блокирали булевард "Черни връх"

Зам.-министърът Тодор Стоянов
Зам.-министърът Тодор Стоянов Източник: ПИК

Продължава блокадата на булевард "Черни връх" в София от протестиращите Дионисий, Йоло Денев, Румен Миленов и още няколко от този типаж персони като протест срещу "незаконното подслушване", които настояват да влязат в Държавната агенция за национална сигурност (ДАНС). Сред протестиращите е и заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Тодор Стоянов. Бул. "Черни връх" бе блокиран около 15 ч., а блокада продължаваше и към 17 ч. Спрян е абсолютно всякакъв транспорт, в това число и трамвай, който се движи по линия №10, както и всички автобуси, които минават през района.

 

Към 16 ч на протеста се появи и заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Тодор Стоянов. Запитан от журналисти дали присъства в качеството си на протестиращ или в качеството си на заместник-министър: "Благодаря най-накрая, че на площада се появиха микрофони. Защото на 116-ия ден всички вие, които в момента държите микрофони и снимате, изчезнахте. И ако искате да проведем някакъв разговор, първо бих ви запитал къде бяхте цяла зима. Хора, елате и защитете крехката демокрация, която беше извоювана на 4 април. Елате, ние сме тук и ви чакаме".

 

Полицейското присъствие в района на протеста продължава да бъде засилено. 

 

Дионисий и Росен Миленов
Дионисий и Росен Миленов Източник: Facebook

 

 

Още от "България"

От днес гражданите могат да проверят чрез ГД ГРАО номера на избирателната секция и мястото на гласуване на изборите на

Всеки избирател, който има постоянен и настоящ адрес в различни населени места, може да поиска вписване в избирателния списък по настоящ адрес

Прочетете повече прочетете повече

Асен Йорданов от БиволЪ: Метаданни разкриват, че Лена Бориславова и Никола Минчев са фалшифицирали подписи

Бях изумен, когато видях, че пълномощното е за Лена Бориславова, с моето име и с моя изкопиран подпис, заяви пред bTV Атанас Русев от сдружението на "Да запазим Корал"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени