Делян Добрев печели голямата награда "Икономика на светло"

оздравления към него за голямата награда отправи във Фейсбук и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Делян Добрев печели голямата награда
Делян Добрев печели голямата награда Източник: АИКБ

Кандидат-депутатът и бивш министър на икономиката и енергетиката от ГЕРБ Делян Добрев печели голямата награда "Икономика на светло" на Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ).

 

Делян Добрев и Васил Велев
Делян Добрев и Васил Велев Източник: АИКБ

"Благодаря на АИКБ и на 135-те члена на журито", написа в профила си в социалната мрежа Добрев. Поздравления към него за голямата награда отправи във Фейсбук и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

 

"Делян печели приза за втори път. Тази година той беше номиниран за наградата за административна практика, която води до ограничаване на сивата икономика и до подобряване на бизнес средата.

 

Голямата награда е присъдена на Делян Добрев заради предложения и приет механизъм за компенсация на цената на електроенергията, на който е съавтор заедно с Теменужка Петкова, Жечо Станков, Деян Иванов и колеги", изтъкна лидерът на ГЕРБ.

Още от "Икономика"

Румъния готви изграждането на газопровод от брега на Черно море до Гюргево

По думите на премиера Чука, това е "проект от стратегическо значение за Румъния" с цел напредване на експлоатацията на природен газ от дълбоководния периметър Нептун в Черно море

Прочетете повече прочетете повече

Росен Христов: Газовата връзка България-Сърбия ще бъде пусната по график през октомври

Тази възможност за реверсивни доставки ни дава една допълнителна сигурност в случай на нужда да доставяме газ от Централна Европа, обясни служебният министър на енергетиката

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени