Изслушват "Лукойл" за данъка-свръхпечалба

Предвижда се народните представители да изслушат министъра на икономиката и индустрията Богдан Богданов, директора на Агенция "Митници" Павел Тонев, изпълнителния директор на НАП Румен Спецов

Лукойл
Лукойл Източник: Zonanews

 Народните представители от комисиите по икономика и по енергетика ще изслушат представители на институциите и на "Лукойл България" за компенсирането на разходите на потребителите за транспорт.

 

Народните представители от Комисията по икономическа политика и иновации и от Комисията по енергетика ще имат съвместно заседание на 14 февруари 2024 г. от 14.30 часа в зала "Изток" на парламента, пл. "Народно събрание” № 2.

 

Предвижда се народните представители да изслушат министъра на икономиката и индустрията Богдан Богданов, директора на Агенция "Митници" Павел Тонев, изпълнителния директор на Националната агенция за приходите Румен Спецов и представители на "Лукойл България" ЕООД за прилагането на Закона за компенсиране на разходите на потребителите за транспорт.

Още от "Икономика"

България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантиране сигурносттана енергийните доставки

Енергийните министри възложиха на мениджмънта на двете компании да започнат активна работа във връзка със споразумението между "Булгаргаз" и "Боташ"

Прочетете повече прочетете повече

Теменужка Петкова: Документите, показани от групата "Българските елфи", нямат нищо общо с Пътната карта за изграждането

Бившият министър отхвърли и тезата, че с изграждането на тръбата България била обслужила интересите на Русия за заобикалянето на Украйна при преноса на газ, което е позволило на Путин да нападне Киев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени