Министерство на туризма ще вземе участие в международното туристическо изложение CMT – Щутгарт

Водещите теми на СМТ - Щутгарт са къмпинг и караванинг, мотоциклетен и велотуризъм, голф, спа, круизни пътувания и др.

Министерство на туризма
Министерство на туризма Източник: Zonanews

Министерство на туризма ще вземе участие в международното туристическо изложение CMT - Щутгарт, което стартира днес - 13 януари и ще продължи до 21 януари 2024г. Щандът на България ще бъде с площ от 40 кв. м. Водещите теми на СМТ - Щутгарт са къмпинг и караванинг, мотоциклетен и велотуризъм, голф, спа, круизни пътувания и др.

 

Основен интерес за многобройната публика остават туристическите пакети за близки и средни дестинации от Германия. Паралелно с основното изложение за каравани, мотори и туризъм се провеждат още четири допълващи тематични изложения: за колоездене и приключенски туризъм (Fahrrad- & ErlebnisReisen mit Wandern); круизи (Kreuzfahrt- & SchiffsReisen); голф и уелнес (Golf- & WellnessReisen); парапланери и сърф.

 

През 2023 г. изложението е посетено от над 265 хил. посетители в рамките на 9 дни, а участие в него за взели повече от 1600 изложителя от 100 държави. На българския рекламен щанд на СМТ - Щутгарт, участие са потвърдили "Албена" АД, "Съни Травел" ЕООД и Община Варна.

Още от "Икономика"

България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантиране сигурносттана енергийните доставки

Енергийните министри възложиха на мениджмънта на двете компании да започнат активна работа във връзка със споразумението между "Булгаргаз" и "Боташ"

Прочетете повече прочетете повече

Теменужка Петкова: Документите, показани от групата "Българските елфи", нямат нищо общо с Пътната карта за изграждането

Бившият министър отхвърли и тезата, че с изграждането на тръбата България била обслужила интересите на Русия за заобикалянето на Украйна при преноса на газ, което е позволило на Путин да нападне Киев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени