НАП проверява големите производители на олио

На много места в страната в събота се образуваха опашки пред магазини заради продажби на олио на промоционална цена

Национална агенция по приходите НАП
Национална агенция по приходите НАП Източник: Zonanews

Националната агенция за приходите извършва проверки и наблюдение над големи производители на олио в страната, предаде БНР. Те са започнали от събота вечер, като се проверяват както компании от сектора, така и превозните средства, натоварени с продукция, на граничните пунктове, уточниха от приходната агенция.

 

На много места в страната в събота се образуваха опашки пред магазини заради продажби на олио на промоционална цена. Стигна се до напрежение и дори до саморазправа.

 

В Бургас 77-годишен мъж почина, докато чакаше на опашка за евтиното олио. Образувано е досъдебно производство. Предполага се, че е получил инфаркт, а точната причина за смъртта му трябва да стане ясна след аутопсия. 

Още от "Икономика"

България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантиране сигурносттана енергийните доставки

Енергийните министри възложиха на мениджмънта на двете компании да започнат активна работа във връзка със споразумението между "Булгаргаз" и "Боташ"

Прочетете повече прочетете повече

Теменужка Петкова: Документите, показани от групата "Българските елфи", нямат нищо общо с Пътната карта за изграждането

Бившият министър отхвърли и тезата, че с изграждането на тръбата България била обслужила интересите на Русия за заобикалянето на Украйна при преноса на газ, което е позволило на Путин да нападне Киев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени