Николай Нанков: В плановете ни е да разширим АМ "Тракия" между София и Пловдив - отесняла е

Изключително горд съм с разширението на Южната дъга, пише още бившият регионален министър

Николай Нанков
Николай Нанков Източник: ПП ГЕРБ

Николай Нанков, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Ловеч
Фейсбук

Изключително горд съм с този проект, реализиран от кабинета "Борисов 3". С разширението на Южната дъга между кв. "Младост" и магистрала "Тракия" се решава огромен проблем на трафика в столицата. Защото всички сме били поставени на изпитанието на тапите заради тесния участък.
Сега с нетърпение се очаква и последният участък от околовръстния път - между Бояна и Люлин, чието реализиране ние задвижихме. Настоящите ръководства на АПИ и МРРБ не бива да изостават от зададеното от нас темпо и трябва спешно да го процедират. За да може час по скоро да се облекчи трафикът през Владая.
Следващият голям проект за разширение на важна пътна артерия, който още като министър обсъждахме с екипа ми и с премиера Бойко Борисов, е разширение на магистрала "Тракия" между #София и #Пловдив. Това е едно от най-натоварените трасета в България и всеки вижда, че е отесняло за целогодишно интензивния трафик. Тази идея вече е в управленската ни програма и ще се заемем с нея, ако българските граждани отново решат да управляваме.
Защото ние сме #ГЕРБ и сме по-силни от хаоса!

Още от "Икономика"

Министър Малинов: Изграждането на нови ядрени мощности е от стратегическо значение за енергийната сигурност на България

От Хюндай представиха опита и експертизата си в областта на ядрената енергетика като една от водещите компании, изграждащи ядрени мощности

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени