Нинова шеговито обеща на работещите във ВМЗ по-високи заплати! Те шеговито й отговориха: Да, вярваме Ви!

Българските избиратели не бива да прощават едно от най-големите предателства, извършени от Бони и Клайд от Харвард - вкарването в изпълнителната власт през парадния вход на антибългарската соцпартия

Корнелия Нинова
Корнелия Нинова Източник: БГНЕС

Министърът на икономиката и индустрията (Прости, Господи) Корнелия Нинова изненадващо посети Вазовските машиностроителни заводи в Сопот и се срещна с ръководството и работниците там. "Основната ни грижа са по-високи заплати за хората и добри условия на труд", заявила тя. Това нейно изявление не може да се възприеме по друг начин, освен като шега, защото с поведението си досега Нинова с нищо, по никакъв повод не е доказала дори минимално, че я интересуват заплатите и добруването на някой друг, извън най-близките й кръгове и нея самата. 

Познавачите на политическата и "бизнес" биографията на оскандалената председателка на БСП, на която катадневно й искат оставката, са в потрес от нейното безсрамие. След като Нинова показа нечувана упоритост да стои начело на БСП, от антибългарската секта започнаха да напускат знакови лица, вкл. бивши председатели на бившата компартия. А самата партия е в невиждана криза, преминаваща в катастрофа, вкл. финансова.

Нинова е знаков приватизатор на външнотърговското дружество "Техноимпекс", приватизирано в края на 90-те години, по времето на най-дивашката РМД-приватизация, извършена от управлението на ОДС и Иван Костов. Крайно неприемлива е "омертата", която е паднала в почти всички медии по отношение на този приватизационен шлейф след Нинова - очевидно е, че българската журналистика ще се срина още по-надолу от 112-то място, което заема в момента в международни класации. 

 

"Имаме амбиция да докажем, че държавните предприятия могат да се управляват добре и да работят на печалба. ВМЗ е ключово предприятие за региона и за българската икономика. Ще положим всички усилия то да се модернизира, да се развива, да осигурява работни места и достойни доходи и то в най-кратки срокове", казала още Корнелия Нинова, която единствено доказва, че най-вероятно е изобретиле капки за дебелоочие. Иначе не можем да си обясним това нахалство, което провалената и напълно оскандалена дори в собствената си партия председателка проявява.

Тук е мястото да се акцентира, че българските избиратели не бива да прощават едно от най-големите предателства, извършени от Бони и Клайд от Харвард - вкарването в изпълнителната власт през парадния вход на антибългарската соцпартия. Партията, която е виновна за безброй злодеяние срещу българската нация и България. Абсурдно е, че същите т.н. "мейнстрийм медии" дума не обелват за нечуваната от три десетилетия политическа похот и колаборация на т.н. "разградска десница" с БСП - червена линия, която никой десен избирател, ако е наистина такъв, не би простил на тези, за които е гласувал. 

Още от "Икономика"

България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантиране сигурносттана енергийните доставки

Енергийните министри възложиха на мениджмънта на двете компании да започнат активна работа във връзка със споразумението между "Булгаргаз" и "Боташ"

Прочетете повече прочетете повече

Теменужка Петкова: Документите, показани от групата "Българските елфи", нямат нищо общо с Пътната карта за изграждането

Бившият министър отхвърли и тезата, че с изграждането на тръбата България била обслужила интересите на Русия за заобикалянето на Украйна при преноса на газ, което е позволило на Путин да нападне Киев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени