Военният министър разобличи Радев, че разпространява опорките на Путин

Путиновата опорка е базирана на много прост елемент. В света няма нормален човек, който да обича войната и да иска война, подчертава ген. Запрянов

Министърът на отбраната Атанас Запрянов
Министърът на отбраната Атанас Запрянов Източник: Zonanews

Агресорът Русия, която изпраща синовете на своя народ да мрат в Украйна, за да завладява територия и да обогатява олигарсите, излиза борец за мир. А ние (НАТО), които правим всичко възможно да спрем войната, да помогнем на украинския народ, излизаме войнолюбци. Това е опорката на Владимир Путин".

 

Това коментира в интервю за "24 часа" служебният министър на отбраната Атанас Запрянов по повод изказвания на президента Радев, че България щяла да изпраща войници в Украйна.


Припомня, че генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг заяви при посещението си в София, че Алиансът няма да участва в бойни действия и няма да изпраща войски в Украйна.


"С помощта ни помагаме на страна, жертва на агресия. Путиновата опорка е базирана на много прост елемент. В света няма нормален човек, който да обича войната и да иска война. Подкокоросвайки и лъжейки, Путин плаши нашите граждани, че ние ще нападнем Русия", изтъква Запрянов.

Още от "Интервю"

Последни новини

Най-четени