Българските представители за "Евровизия" 2022 ще свирят в Париж

Преди Париж, групата ще изнесе концерти и в Торино, Амстердам, Брюксел, Солун

Intelligent Music Project
Intelligent Music Project Източник: Pinterest
На 27-ми март в Париж, в Théâtre Saint-Léon, българската група Intelligent Music Project с нейния вокалист Рони Ромеро от легендарните Rainbow ще изсвири на живо песента "Intention", с която групата ще представи страната ни на Евровизия 2022 в Торино, Италия, съобщава БТА. Пред наши сънародници във френската столица музикантите ще представят и най-доброто от последните си три албума – Sorcery Inside, Life Motion и The Creation.
 
"Подготвили сме страхотно шоу и нямаме търпение да го представим пред сънародниците ни в Париж. Отзивите, които получаваме след концертите ни в България ни дават да разберем, че хората за зажаднели за подобен тип музика и то на живо", споделят от екипа на Intelligent Music Project. Преди Париж, групата ще изнесе концерти и в Торино, Амстердам, Брюксел, Солун. 
 
На сцената заедно с Рони Ромеро ще се качат българските музиканти Стоян Янкулов-Стунджи, Славин Славчев, Бисер Иванов, Боби Косатката, Димитър Сираков, Самуел Ефтимов, Лина Никол и Иво Стефанов.

Още от "Култура"

Връчват наградата "Емил Чакъров" на големия български оперен певец Кирил Манолов в сряда

В оперната гала "Кирил Манолов и приятели" на сцената на Летния театър на 31 август, освен именития баритон, излизат Йоана Железчева, Даниела Дякова и Михаил Михайлов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени