"Чичо Коледа" гостува на Бургас в края на януари

Цената на билета за възрастни е 10 лева, а за учащи и пенсионери – 8 лева

"Чичо Коледа"
"Чичо Коледа" Източник: Община Бургас
На 29-ти и 30-ти януари можете да гледате в Културен дом НХК най-новата българска романтична комедия – "Чичо Коледа", съобщават от пресцентъра на Община Бургас. И в двата дни прожекциите ще бъдат от 17.00 часа. Събитието ще се проведе в съответствие с издадените от здравните власти заповеди за противоепидемични мерки.
 
Във филма участват познатите и обичани актьори: Филип Аврамов, Ален Ангелов, Малин Кръстев, Симона Халачева, Васил Банов, Стефан Денолюбов, Свежен Младенов, Милена Аврамова, Китодар Тодоров, Меглена Караламбова, Ивайло Драгиев и Аня Пенчева.
 
Режисьор на романтичната комедия е Ивайло Пенчев. Сценарият е дело на Божан Петров, Ивайло Пенчев и Весел Цанков, а оператор на филма е Георги Челебиев. Музиката е поверена на композиторите Георги Стрезов, Александър Костов, Симеон Едуард и Велислава Георгиева. "Чичо Коледа" е продукция на "СИНЕМАК", с продуценти Ивайло Пенчев и Стоян Стоянов.
 
Цената на билета за възрастни е 10 лева, а за учащи и пенсионери – 8 лева. Билети може да закупите на каса в Културен дом НХК.

Още от "Култура"

Връчват наградата "Емил Чакъров" на големия български оперен певец Кирил Манолов в сряда

В оперната гала "Кирил Манолов и приятели" на сцената на Летния театър на 31 август, освен именития баритон, излизат Йоана Железчева, Даниела Дякова и Михаил Михайлов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени