"Петя на моята Петя" с галапремиера в Бургас на 16-ти януари

Филмът разказва по много интересен и въздействащ начин историята на едно съвременно момиче на име Петя

"Петя на моята Петя"
"Петя на моята Петя" Източник: Община Бургас
Филмът "Петя на моята Петя" влиза официално в българските киносалони от 21 януари. Седмица преди това той ще има своя галапремиера в Бургас. Причината е сантиментална. Филмът е много бургаски и заради своя сюжет, и заради актьорите в него, и заради стотиците статисти от нашия град, които участваха в снимките.
 
Така че заповядайте на галапремиера на 16 януари, неделя, от 17 часа, в Културен дом НХК. Ако билетите за тази прожекция се изчерпят, ще бъде своевременно обявена втора, която да се състои по-късно същия ден. Гости на вълнуващата вечер ще бъдат много от членовете на филмовия екип.
 
Билети се продават на касата в Културен дом НХК. Редовната цена е 15 лева. 12 лева струва билетът за учащи и пенсионери. Тел. номер за контакти: 0894 898 098. 
 
"Петя на моята Петя" е заснет в Бургас. Филмът разказва по много интересен и въздействащ начин историята на едно съвременно момиче на име Петя, чиято съдба се преплита с тази на знаковата поетеса Петя Дубарова и я повтаря… но не съвсем. В малкото му предварителни прожекции досега той успя да се хареса и на младата, и на възрастната публика.

Още от "Култура"

Връчват наградата "Емил Чакъров" на големия български оперен певец Кирил Манолов в сряда

В оперната гала "Кирил Манолов и приятели" на сцената на Летния театър на 31 август, освен именития баритон, излизат Йоана Железчева, Даниела Дякова и Михаил Михайлов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени