Роб Халфорд: Ще дадем на българската публика най-доброто метъл шоу

Скоро ще стана на 71 години и онова, което има най-голямо значение в живота ми сега, е рокендрола или хеви метъла

Роб Халфорд
Роб Халфорд Източник: Pinterest

Един от най-великите рок динозаври в историята, вокалистът на Джудас Прийст Роб Халфорд, даде ексклузивно интервю за bTV. Легендарните рокаджии идват за концерт у нас за рок феста на 17 юли в село Могилово. "Здравейте, всички! Здрасти, България! Това е Вашият Бог на хеви метъла", обърна се Халфорд към българските си фенове.

 

"Чувствам се страхотно. Толкова се вълнуваме да се върнем в България. Oh yeaaah!", каза той. Музикантът сподели, че обича България и обеща за родните почитатели да им дадат "най-доброто метъл шоу".

 

"Скоро ще стана на 71 години и онова, което има най-голямо значение в живота ми сега, е рокендрола или хеви метъла. Аз съм чист и трезвен от 36 години. Благодаря ти, Боже! Да, преди години на преден план бяха секса и наркотиците и всичко останало. А сега отиваме в поредния хотел, питаме къде е фитнеса, за да отидем и да потренираме", каза Роб Халфорд.

Още от "Култура"

Връчват наградата "Емил Чакъров" на големия български оперен певец Кирил Манолов в сряда

В оперната гала "Кирил Манолов и приятели" на сцената на Летния театър на 31 август, освен именития баритон, излизат Йоана Железчева, Даниела Дякова и Михаил Михайлов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени