Рокмузикантите от "Аеросмит" отново отлагат турнето си

Рок легендите вече два пъти отлагаха концертите, които първоначално трябваше да се състоят през 2020 година

Aerosmith
Aerosmith Източник: Pixabay
Рокмузикантите от "Aeросмит" трябваше да тръгнат на път през юни и юли т.г., но са взели решение отново да отменят концертите заради "продължаващото наличие на ограничения за Covid и други проблеми", както и за да предпазят феновете и екипа си, съобщава БНР.
 
В изявление, публикувано на страниците им в социалните медии, Стивън Тайлър и компания пишат:
 
"С дълбоко съжаление трябва да съобщим, че европейското ни турне, планирано за юни и юли 2022 г., е отменено. Продължихме да следим ситуацията с Covid и със свързаната с това несигурност около логистиката на пътуването, продължаващото наличие на ковид-ограничения и други проблеми. Стана ясно, че няма да е възможно да продължим с летните си концерти в Европа. Здравето, безопасността и благосъстоянието на нашите фенове са наш приоритет номер едно. Ще се върнем, за да избухнем с всички сили и се надяваме скоро да обявим тези вълнуващи новини".
 
Рок легендите вече два пъти отлагаха концертите, които първоначално трябваше да се състоят през 2020 г., припомнят от Контактмюзик.

Още от "Култура"

Връчват наградата "Емил Чакъров" на големия български оперен певец Кирил Манолов в сряда

В оперната гала "Кирил Манолов и приятели" на сцената на Летния театър на 31 август, освен именития баритон, излизат Йоана Железчева, Даниела Дякова и Михаил Михайлов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени