Сара Джесика Паркър повдигна завесата около новите серии на "Сексът и градът"

Продължението на култовия сериал се очаква да бъде в 10 епизода от по 30 минути. Пандемията от COVID-19 ще намери място в сюжета на продължението на "Сексът и градът"

Сара Джесика Паркър
Сара Джесика Паркър Източник: Info-tses

Сара Джесика Паркър разкри любопитни подробности около дългоочакваното продължение на "Сексът и градът" в интервю за списание Vanity Fair. Пандемията от COVID-19 ще намери място в сюжета в новите 10 епизода, разкрива тя.

Екранната Кари Брадшоу открехна завесата, че актуалният коронавирус също ще "върлува" в сериала. "Определено ще бъде част от сюжета... Защото това е градът, в който героите живеят", каза актрисата.

Новите епизоди ще проследят живота на Кари Брадшоу, Шарлът Йорк (Кристин Дейвис) и Миранда Хобс (Синтия Никсън), които ще търсят своя път в любовта и приятелството, вече на над 50. Ще липсва образът на Саманта, тъй като актрисата Ким Катрал не желае да има общо с шоуто. Продължението на култовия сериал се очаква да бъде в 10 епизода от по 30 минути. Кои ще бъдат новите попълнения, засега остава загадка.

 

Паркър разкри още, че тя, Синтия Никсън и Кристин Дейвис очакват с нетърпение да видят какво ще се случи с Кари, Шарлот и Миранда сега, когато вече са в разгара на 50-те си години. Как са се адаптирали те, какво място заемат в света днес? В какво са се провалили като жени или приятели? Какво е отношението им към социалните мрежи?
"Мисля, че Синтия, Кристин и аз... всички сме развълнувани от изминалото време. Знаете ли кои са те в този нов свят сега? Адаптирали ли са се? Каква ще бъде ролята им? Какви ще бъдат те? Къде са се провалили като жени, като приятели и как са се ориентирали?... Толкова съм любопитна и развълнувана да видя как сценаристите си представят тези жени днес". 

 

Актрисата посочва, че е любопитен животът на Шарлът и Миранда, тъй като те вече са майки на тийнейджъри. А самата Кари Брадшоу "няма семейство отвъд приятелствата си" и е важно къде е стигнала в професионален план.

Новите епизоди носят имет And Just Like That... и се очакват в стрийминг платформата HBO Max.

Източник: Vanityfair

Още от "Култура"

Връчват наградата "Емил Чакъров" на големия български оперен певец Кирил Манолов в сряда

В оперната гала "Кирил Манолов и приятели" на сцената на Летния театър на 31 август, освен именития баритон, излизат Йоана Железчева, Даниела Дякова и Михаил Михайлов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени