Спектакълът "Коледна бъркотия" предлага празнична забава в Драматичен театър Ловеч

Спектакълът е подходящ и за най-малките зрители, а веднага след него ще има красива торта за всички малчугани

Коледна бъркотия
Коледна бъркотия Източник: Община Ловеч
Да празнуваме Коледа заедно на сцената на Драматичен театър Ловеч, където на 18 декември от 11 ч. малки и големи ще очакват любимите коледни герои, без които не може - дядо Коледа, еленчето Рудолф и двете палави елфчета със забавните имена Зън и Дрън.
 
Тази година те заплитат същинска коледна бъркотия – пързаляйки се с шейната в снега, без да искат намокрят всички писма до Добрия старец и той не може да ги прочете. А сега как децата ще получат мечтаните подаръци? Това  е въпрос, чийто отговор ще стане ясен единствено на театралната сцена.
 
Режисьор на представлението е Дарко Ковачовски, сценографията и костюми – Надя Василева-Ковачовска, а в образите на приказните герои ще се влязат актьорите Анастас Жайгаров, Силвия Чобанова, Марина Георгиева и Гьорги Трайков.
 
Спектакълът е подходящ и за най-малките зрители, а веднага след него ще има красива торта за всички малчугани, специално предоставена от сладкарница "Фаворит", информират още от Община Ловеч.
 
Билетите са в продажба на касата на театъра.

Още от "Култура"

Връчват наградата "Емил Чакъров" на големия български оперен певец Кирил Манолов в сряда

В оперната гала "Кирил Манолов и приятели" на сцената на Летния театър на 31 август, освен именития баритон, излизат Йоана Железчева, Даниела Дякова и Михаил Михайлов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени