Стоянка Фъркова представя съвременния си роман "Там, където ме чака Алиса"

Премиерата на книгата ще се състои на 19 август /четвъртък/, от 18.00 часа, на открита сцена "Охлюва"

"Там, където ме чака Алиса"
"Там, където ме чака Алиса" Източник: Община Бургас

След представянето на дебютния си роман "Светулки за двама" в Бургас през 2015 година, писателката Стоянка Фъркова се завръща на морския бряг с вълнуващото литературно приключение "Там, където ме чака Алиса", съобщават от Община Бургас. Премиерата на книгата ще се състои на 19 август (четвъртък), от 18.00 часа, на открита сцена "Охлюва".


"Имам много приятели и срещите ми с бургаските читатели винаги са празник. Нямам търпение отново да си поговорим на метри от морето, в красивия ви културен център", сподели авторката Стоянка Фъркова.


Стоянка Фъркова е родена на 05.10. 1972 г. Омъжена е, с две дъщери. Завършила е предучилищна педагогика в ПУ "Паисий Хилендарски", по професия детска учителка. Живее и работи в гр.Сопот, актриса и режисьор в любителският МДТ "Матей Икономов" към НЧ "Иван Вазов - 1871" - гр. Сопот. Носител е на награди от театрални фестивали. Автор е на романа "Светулка за двама", както и на много разкази и стихотворения.

Още от "Култура"

Връчват наградата "Емил Чакъров" на големия български оперен певец Кирил Манолов в сряда

В оперната гала "Кирил Манолов и приятели" на сцената на Летния театър на 31 август, освен именития баритон, излизат Йоана Железчева, Даниела Дякова и Михаил Михайлов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени