Тео Ушев е настанен във ВМА на системи

Завършвам тази "страхотна" година със стил, написа аниматорът в профила си в Инстаграм

Тео Ушев
Тео Ушев Източник: Instagram
Световноизвестният български аниматор Теодор Ушев е настанен във Военномедицинска академия в София. Той е поставен на системи в лечебното заведение. Това съобщи самият Ушев със своя публикация в профила си в "Инстаграм". Артистът показа абокатите на ръката си и написа: "Завършвам тази "срахотна" година със стил."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Theodore Ushev (@ushev)


Навръх Коледа номинираният за "Оскар" режисьор съобщи отново в социалните мрежи, че е болен от коронавирус и написа: "Дядо Коледа за мен се оказа дядо Ковид". 
 
"След като вчера вдигнах температура и започнах да кашлям, днес теста беше позитивен (да, ваксиниран съм)", написа тогава Ушев. Преди да влезе в болница артистът се лекува в родния си Кюстендил, където беше за празниците. През последните години той живее в Монреал, Канада. 
 
За щастие по всичко личи, че Тео се подобрява. За това говорят графиката, която той публикува в Инстаграм снощи– "Скечове от ковид отделението" и творбата му с Витоша в профила му във Фейсбук от тази сутрин. Постът му от днес звучи оптимистично "Витоша тази утрин. По-красива от всякога."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Theodore Ushev (@ushev)


 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Theodore Ushev (@ushev)

Теодор Ушев е най-награждаваният български аниматор. Филмите му печелят над 80 приза, а за "Сляпата Вайша" има номинация за Оскар през 2017 година.

Още от "Култура"

Връчват наградата "Емил Чакъров" на големия български оперен певец Кирил Манолов в сряда

В оперната гала "Кирил Манолов и приятели" на сцената на Летния театър на 31 август, освен именития баритон, излизат Йоана Железчева, Даниела Дякова и Михаил Михайлов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени