Александър Симов: Мая Манолова да изтрие профила на Бабикян

Или да му забрани да пише във фейсбук, интригантства депутатът от БСП Александър Симов

Александър Симов беше сред ударната команда, която трябваше да елиминира пловдивският Лахана - Георги Гергов
Александър Симов беше сред ударната команда, която трябваше да елиминира пловдивският Лахана - Георги Гергов Източник: Zonanews

Антон Тодоров

Депутатът от БСП Александър Симов, когото мнозина оприличават на "младия Хрушчов", а други забелязват поразителна прилика с "чичо Фестър" от филма "Семейство Адамс", се е заел вече да цензурира и хора извън БСП. Симов, който минава за един от обръчите във всякакъв смисъл около провалената лидерка на БСП Корнелия Нинова, е дързък и много петимен участник във всякакви вътрешнопартийни разпри, гонения и отлюспвания в БСП. Последно, той беше сред ударната команда, която трябваше да елиминира пловдивския Лахана - Георги Гергов. И свърши тази работа перфектно. Нищо, че допреди година-две се прегръщаше с Гергов и го назоваваше свой най-близък приятел. Гергов е направил не малко за издигането на Симов, вкл. в материален смисъл, тъй като днешният депутат от БСП дължи това място и на Георги Гергов. 

Статусът на Александър Симов
Статусът на Александър Симов

Днес "чичо Фестър" се е заел да гони и отлюспва представители на други формации. Става дума за "бащата и майката на фалшивите новини" в България - особено чистоплътният (физически и морално) Арман Бабикян. Каквото и да си помислите за Арман Бабикян, все ще е малко, но в случая интересната интрига се получава около устрема на "младия Хрушчов" (Александър Симов) да дава съвети на Мая Манолова как точно трябва да запуши устата на Бабикян. Повод за този скандален опит за цензура на Симов е днешен фейсбук статус на Арман Бабикян, който люто проклина и критикува Нинова заради позицията й за Навални:
"Навални бил вътрешен проблем на Русия! Тази позиция на Корнелия Нинова показва, че партията не е мръднала на милиметър от времето, когато се оказа, че "няма достатъчно информация" за военния пуч в Москва срещу Горбачов".

Статусът на Арман Бабикян
Статусът на Арман Бабикян

Това пише Бабикян. В случая е напълно прав, но да не забравяме, че този човек е създателят на най-гнусните и оплюващи фейк сайтове в България и всеко нещо, което излиза изпод перото му или пък от устата му е...хм, съмнително. Меко казано, много меко казано. 
Явно обаче Александър Симов е наясно, че и Бабикян понякога пише и казва нещо свое, освен да злодейства чрез informiran.net или 4udoslav. Освен това, Симов, който е ехото на Нинова, ясно е калибрирал в своето дадзибао един голям проблем пред БСП и лидерката Корнелия. Става дума за възможността Мая Манолова и Отровното трио да измъкнат немалко гласове от електората на БСП. В момент, когато битката за Нинова и най-близките й обръчи във всякакъв смисъл, е битка не на живот, а на смърт, резонно е да се очаква, че това няма да пощади никого. Забележете обаче какво се получава - Нинова и Симов ореваха орталъка от четири години насам да се вайкат как била нарушена свободата на словото в България, как се запушвала устата на журналистите, как имало цензура - все от глупави, по-глупави и неверни твърдения. Но в същото време не се поколебават да цензурират, да уволняват, да командорят журналисти в т.н. Българска свободна телевизия, телевизията на БСП. И понеже това не им стига, сега Симов е започнал да цензурира и насилва други "народи", както би казал другият цензор Румен Радев. А знаем, че това което Симов казва, Нинова го мисли. 

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени