Алексей Данилов: Руснаците са варвари и преговорите с тях не са достойни за украинския народ! Путин и Хитлер са сиамски близнаци, само че единият е роден малко по-късно!

Русия ще престане да съществува в сегашните си граници, прогнозира той

Алексей Данилов
Алексей Данилов Източник: Twitter

"Те просто трябва да бъдат унищожени, за да престанат да съществуват като държава в пределите, в които съществуват. Днес Русия е една от малкото държави, които имат колонии на своя територия. Тя (Пусия, бел. ред.) е унищожила множество народи, техния език, култура, традиции. Те са просто варвари. И когато казват, че с тези варвари трябва да седнем на една маса и да говорим за нещо, мисля, че това не е достойно за нашия народ", каза Данилов по време на Киевския форум за сигурност. 

 

Той добави, че Украйна няма нищо общо с Русия, която постоянно краде нечия история. "Вие сте Московия, вие сте крадци, които постоянно крадяхте нечия история, постоянно изисквате нещо, но сте недостойни някой в ​​света изобщо да общува с вас... Аз като цяло смятам, че Путин и Хитлер са сиамски близнаци, само че единият е роден малко по-късно", обобщи Данилов.

 

От началото на пълномащабната непредизвикана война, която Путин започна непредизвикано срещу Украйна на 24 февруари, има доказателства за поне 50 000 военни престъпления, извършени от руските фашисти, включително убийството на 440 деца.

 

Руските терористи, влезли на украинска земя без никакво основание и конкретна цел, изнасилват, грабят и убиват цивилни невъоръжени граждани. Киев ясно посочи, че преговори с режима на Путин може да има само когато бъдат освободени всички украински земи от руското присъствие.

 

Още от "Мнения и анализи"

Радомир Чолаков: ПП-ДБ измислиха тази схема с шорт-листа, за да се отнеме правото на президента да назначава кабинет

Ние от ГЕРБ-СДС имахме едно единствено предложение и то беше: въвеждане на принципа за непрекъсваемост на законодателната власт, тоест, Народното събрание да не се разпуска, пише той

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени