Алгафари за ИТН: Вкараха държавата в безумие заради малоумщината им

Нека не обвиняват никого за това, което правят те - глупост след глупост, добави той

Нидал Алгафари
Нидал Алгафари

Хората избраха Слави Трифонов, а не някой от депутатите, които той вкара в парламента. Почнаха обаче да се играят глупавички игрички. Това заяви в ефира на NOVA политическият пиар Нидал Алгафари по повод напускането на пленарната зала от депутатите от ИТН.

 

"Очаквам сега Ива Митева да влезе и да каже, че по лични причини напуска поста си", добави той. "Тези сценаристи, заедно с водещия на предаването, направиха Бойко Борисов супермен. Те му помагаха, а после се скараха с него. Нека не обвиняват никого за това, което правят те - глупост след глупост", смята Алгафари.

 

"Те вкараха държавата в безумие само заради малоумщината им", категоричен е експертът. Според Алгафари обаче не се разчиства все още терен на президента. "Вкарват се много надежди в рейтинга на президентството, но той е различен от рейтинга на самия Румен Радев", отсече политическият пиар.

 

"Опасявам се, че държавата ще се управлява от социална мрежа и от дивана. Притеснявам се, защото се притеснявам как двама души седят и си играят на едни електронни игрички, а народът е заложник на това кой бутон ще решат да натиснат", каза Алгафари.

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени