Анна Александрова, ГЕРБ: Правителството усърдно реабилитира сътрудници и агенти на бившите репресивни служби

Всичко това се случва в управление, което е с участието на партия като Демократична България, която твърди, че представлява десните избиратели

Анна Александрова
Анна Александрова
Анна Александрова, народен представител ГЕРБ-СДС
Фейсбук

32 години след демократичните промени в България правителството на страната усърдно реабилитира сътрудници и агенти на бившите репресивни служби на престъпния тоталитарен режим на БКП.
В последните дни масово се назначават в различните министерства, хора, с доказано агентурно минало.
Всичко това се случва в управление, което е с участието на партия като Демократична България, която твърди, че представлява десните избиратели.
Подобно предателство никога няма да им бъде простено от всеки български гражданин, който изповядва демократични ценности.
Като народен представител и представител на партия, която е член на ЕНП, изразявам своето дълбоко възмущение от подобни срамни действия, които връщат във властта кадри на престъпен режим, който погуби хиляди човешки съдби с терора и репресиите си.

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени