Антон Тодоров: Нона Йотова демонстрира безапелационен еталон за "грамотност" и "стил" в обличането

Нона Йотова е известна още с това, че изказванията й в Народното събрание са по-редки като епизодичност от преминаванията на Халеевата комета, пише в профила си във Фейсбук политологът Антон Тодоров

Нона Йотова демонстрира впечатляващ стил на обличане
Нона Йотова демонстрира впечатляващ стил на обличане

Днешен груб и непристоен пост на народния представител от БСП Нона Йотова отприщи вълна от коментари в социалните мрежи. Постът е заблежителен и с демонстративната липса на елементарна грамотност. Нона Йотова не за първи път се опитва да прави нескопосани коментари, които имат категоричен обратен ефект. С тях тя доказва едно-единствено нещо - народните представители от БСП винаги са част от проблема, който коментират. И поради това не могат да бъдат част от решаването му. В случая - на Нона Йотова очевидно й се губят няколко години в началното училище и на възрастта, на която е това не може да бъде поправено. По никакъв начин! Образователната небрежност на Нона Йотова е толкова фрапираща, че всеки опит да се заиграва с нея предизвиква потрес. Като всеки неин опит да пее! Ако прави това дръзко саморазобличаване на собствената си ампутация откъм таланти - добре, нека ги прави тогава, когато единствената й публика е лицето Богонемил Балонев! Но публичната им демонстрация е толкова предизвикваща жалост и скръб сред публиката, че единственото, което може да се препоръча на Нона е - Йотова, пощади ни и ти, а ние ще се опитаме да пощадим излагането ти!

Постът на Нона Йотона, изтрит от нея по-късно
Постът на Нона Йотона, изтрит от нея по-късно

Предизвикан от този впечатляващ талант на Нона Йотова да се излага във всеки момент, в който реши да коментира нещо публично, политологът Антон Тодоров написа следния пост в собствения си профил във Фейсбук:
"Това е народния представител от БСП Нона Йотова. Тя е известна с това, че обича да коментира другите. Известна е още с това, че изказванията й в Народното събрание са по-редки като епизодичност от преминаванията на Халеевата комета. За разлика от впечатляващото зрелище, каквото кометата е, при Нона това не се забелязва. Не, греша, забелязва се с определени аберации, но за тях малко по-нататък. Днес Нона Йотова е решила да коментира председателя на НС Цвета Караянчева така:

"Днес толкова се ядосах от неграмотносТа на Председателя(Т) на НС, Цвета Карасуджук..." и т.н. Оставям настрана хъшлашкия и уличен изказ на г-жа "Претенция".
Нона Йотова си прави селфита в НС. Така става, когато не знаеш Кой си, къде си
Нона Йотова си прави селфита в НС. Така става, когато не знаеш "Кой си, къде си"
Оставям и това, че заиграването с клишето "Суджук" говори за информационната небрежност на Нона Йотова - преди няколко дни прокуратурата свали почти всички обвинения срещу Живко Мартинов. Ама кой да чете! Нона не чете. Тя дори не може да пише грамотно. Ето снапшот на постинга на Нона. Нона вече е изтрила от фейсбук профила си този впечатляваш с "грамотността" си постинг. Може би от срам? Не, тези са гьонсурати. Подсказа ли са й да не се излага. В този постинг изобилства от правописни грешки, но тя е тръгнала да коментира "неграмотносТа" на Цвета Караянчева. Ама какво се чудя - та нейната лидерка преди три години коментираше колко несправедлива била приватизацията, извършена по времето на Костов. Корнела я коментира! ПРИВАТИЗАЦИЯТА!
През октомври 2018 г. Нона направи опит да коментира жлъчно тоалетите на тогавашния министър на правосъдието Цецка Цачева и на външния министър Екатерина Захариева, които бяха дошли на парламентарен контрол в НС.
Нона Йотова си прави селфита в НС. Така става, когато не знаеш Кой си, къде си`
Нона Йотова си прави селфита в НС. Така става, когато не знаеш "Кой си, къде си"
Нона Йотова да коментира тоалети с критичен патос!? Това е потрес. Нона, вижте се на какво приличате, моля! Няма да споря с някой, ако сега напише като коментар, че това тук на една от снимките прилича на "охранен гарван"!
Нона Йотова коментираше облеклото на министрите преди три години може би, защото тя самата е безапелационен еталон за вкус и стил в обличането! Както е безапелационен еталон за "грамотност"!".

Още от "Мнения и анализи"

Последни новини

Най-четени