Антоний Гълъбов: Какво прави Рашков в първата точка на новата програма? Мандатът няма да бъде реализиран

"Ние имаме игра на народна топка, при която се цели да бъдат гонени на играчи" - смята той

Доц. Антоний Гълъбов
Доц. Антоний Гълъбов Източник: Zonanews

"За съжаление, вървим към предсрочни избори и ще виждаме още повече негативни обществени нагласи заради поредния провал. Мандатът няма да бъде реализиран". Това заяви политологът доц. Антоний Гълъбов пред bTV. 

 

"Ние имаме игра на народна топка, при която се цели да бъдат гонени на играчи. Какво прави Бойко Рашко в първата точка на новата програма? Тези хора имат еднакво отношение към властта и към политиката. В момента сме в предизборна кампания.

 

Най-после трябва да се осъзнае отговорността за създалата се ситуация и за политическата криза, в която се намираме", каза още Гълъбов.

 

Социологът Кольо Колев също е на мнение, че този мандат, който БСП получи за съставяне на правителство в рамките на този парламент няма да бъде реализиран. По думите му се изискват изключителни политически умения в подобна ситуация, каквито досега не сме видели. 

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени