Антоний Тодоров: Ако някой днес води борба с комунизма, това е архаично!

От 89-а година имаме едно ново поколение, и не трябва да му припомняме непрекъснато какво е било преди това, безчинства в ефир "професорът"

Антоний Тодоров
Антоний Тодоров Източник: Wikipedia

Предсрочните избори ще довършат нещо недовършено от вота на 4 април. Надявам се кампанията да премине с дебат по важните за обществото теми. Това заяви пред БНТ политологът проф. Антоний Тодоров от НБУ по повод официалния старт на предизборната кампания.  

"От 89-а година имаме едно ново поколение, и не трябва да му припомняме непрекъснато какво е било преди това. Това поколение съди за демокрацията по своите собствени критерии. И ако някой днес води борба с комунизма, това е архаично".

Интересно, какво ли би се случило, ако  отидете в Израел и кажете там, че не е нужно да се припомня какво се е случило с евреите преди 75-80 години. Най-малкото, което ще се случи на подобен професор е, че той повече няма да е професор, няма да преподава и няма да осквернява паметта за Холокоста. Това е там. Тук всичко е възможно, затова нека не се чудим защо в Израел е еди как си, а тук било наопаки. Ето, заради безчинствата на такива като Антоний Тодоров! И липсата на мащабна съпротива сред засегнатите. 

Още от "Мнения и анализи"

Последни новини

Най-четени