Асим Адемов, ГЕРБ-ЕНП: Кога Бойкикев и Мирчев ще направят едно видео пред палата на главния държавен милиционер на Републиката ни другаря Бойко Рашков!

По пътищата има повече билбордове на ДБ, отколкото пътни знаци, удивлява се Адемов

Асим Адемов
Асим Адемов Източник: Asim-ademov.eu
От фейсбук профила на евродепутата

Откакто започна предизборната кампания, непрекъснато обикалям страната ни. По пътищата има повече билбордове на ДБ, отколкото пътни знаци. Който и сайт да отвориш, отсреща ти отскача ДБ. Във фейсбук платените публикации на ДБ са повече от гъбите след дъжд. Ясно е като бял ден, че това не става с пари. Това става с много, много пари.
 
Разбира се, знам, че те освен красиви и умни, са и неподкупни и некорумпирани. Но като не ми е ясно, се питам дали това внезапно финансово благополучие няма връзка с обажданията на един олигарх по телефона, или с желанието им да ликвидират специализирания съд и специализираната прокуратура и така да освободят от отговорност разследвани олигарси? Просто се питам, ако някой от ДБ знае, да ми отговори.
 
И с голям интерес чакам кога тези двамата ще направят едно видео пред палата на главния държавен милиционер на Републиката ни другаря Бойко Рашков и да го попитат каква е тази схема за спестяване на парички от заплатата си, за да си построиш къщичка с дванадесет тоалетни. Дали ще им стигне революционната им смелост? Ако някой от ДБ знае, да ми отговори.

Още от "Мнения и анализи"

Последни новини

Най-четени