България като разбойнически полигон - Доган и протестърите ще делят заедно баницата

Очаквайте страната да се превърне в разбойнически полигон, а властта - задруга на клептомани

Иво Мирчев "Тялото" и Христо Бойкикев "Комитерна" в Росенец
Иво Мирчев "Тялото" и Христо Бойкикев "Комитерна" в Росенец Източник: Демократична България

Антон Тодоров

"Г- Доган, нали Вие разпределяте баницата, разпределяйте я точно, нали! И ние искаме да живеем! Нали Вие разпределяте баницата, като ни помогнете и да ядем заедно баницата!". Това е диалог от миналото лято между протестърка от партията на Христо Бойкикев "Да(й), България!" и Ахмед Доган в Росенец. В този диалог е концентрирана ДНК клетката на онова, което наричаме "задкулисие". Против порциите сме само дотогава, докато ние не сме в схемата - това е философията на клетниците от ДеБъ.Днес ДПС каза, че ще подкрепи правителство на "Има такъв народ", на ДеБъ и "Изправи се! Мутри, вън!". Ето че 7-8 месеца след дебаркирането на Христо "Лодкаря" в Росенец е само въпрос на време държавната "баница" и порциите за обръчите от фирми да бъдат поверени в ръцете на най-големия факир в преразпределянето им - Ахмед Доган. А Христо Бойкикев "Коминтерна", Иво Мирчев "Тялото", Гном, Манолова, Хаджигенов и т.н. ще са негови пророци! 

 

Край на мръсната протестърска приказка! Очаквайте страната да се превърне в разбойнически полигон, а властта - задруга на клептомани! 

Още от "Мнения и анализи"

Ето защо Божков поръчал ликвидиране на "Бюрото по защита" - иска сваляне на охраната на свидетелите по делата му. Радев,

Атаката срещу "Бюрото по защита" обаче показва и сложния механизъм от зависимости и интереси, с които най-богатият българин е оплел новото ОФ и очевидно близкия му Румен Радев

Прочетете повече прочетете повече

Водещи новини

Хунтата готви чистка на над 220 полицаи на ръководни позиции

Целта е тотално обезглавяване на МВР-ГДНП, ГДБОП, Жандармерия и Гранична полиция до ниво началници на отдели, и уволнение на директорите и техните заместници в областните дирекции и в районните управления в цялата страна.

Последни новини

Най-четени