Бизнесменът Красимир Дачев: Президентът трябва да е нормален човек, смирен и дипломат

Последното нещо, което ме интересува е президентът да е с пагони, добави той

Красимир Дачев
Красимир Дачев Източник: NOVA

Не виждам силни личности, аз гледам резултатите - резултатите са отчайващи. Интересуват ме резултатите от политиката. Искам да е нормален човек, който се е доказал и има резултати. Последното нещо, което ме интересува е президентът да е с пагони, трябва да е по-смирен. Това каза бизнесменът Красимир Дачев в предаването "Пресечна точка" по NOVA. 

 

Според него трябва да е човек с разум, който е трезвен, който ходи по земята. "Виждате, че нещата, които говорят са все едно говорят за друга държава. Питаш се - абе, тези хора в същия свят ли живеят, в който и ние. Да не би да им дават някаква дрога. Качват се на черешата и не слизат. По това се познава простият човек - дай му малко власт и му гледай сеира", заключи Дачев. 

 

Красимир Дачев добави, че президентът трябва да е по-смирен. "Да бъде смирен, защото това се инфилтрира в населението. Да внася едно спокойствие - ти си бащата на нацията, не може така. Трябва да е по-голям дипломат. Една смиреност никога няма да му е излишна", добави той. 

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени