Блокираха профила във Фейсбук на троцкиста Евгений Дайнов

Причината за "наказанието" на бившия аспирант в Института по история на БКП са две негови реплики

Дайнов, който никога не е клякал на комунистите
Дайнов, който никога не е клякал на комунистите Източник: Zonanews

Профилът във Фейсбук на бившия аспирант в Института по история на БКП и заклет троцкист Евгений Дайнов е блокиран. Затова съобщи негов колега, който публикува това, което му е изпратил любимецът на Сорос по пощата.

 

Сорос и Дайнов през 1998.jpg
Сорос и Дайнов през 1998 г.

В съобщението се казва, че на профила е наложено ограничение за 30 дни. Подобни забрани са честа практика срещу симпатизанти и потребители на фейсбук, които заявяват симпатиите си към ГЕРБ. Случаят с Дайнов е много рядък и е по-скоро изключение, отколкото норма. Протестъри, всякакви леви либерали, криптокомунисти от ДеБъ и откровени болшевики се радват на впечатляваща толерантност към всичко, което пишат - често преминаващо всякакви граници на нормално човешко мислене и коментари.

 

Причината за "наказанието" на крайнолевия троцкист Дайнов са две негови реплики. Едната е по повод "изцепки на руски политици" – These Russians are crazy, а другата по адрес на "ГЕРБ лели", както ги нарича той – "Изтляват с мечтата някой ден Баце да обърне с потна десница лоясалите им телеса. Клети, убоги, изгубени в простотията си души".

 

Удивително е, че Дайнов се прави на критик на Путин, след като в подробен анализ Zonanews разкри преди месеци обвързаностите му от десетилетия с БКП, с номенклатурата, с Москва и международното соросоидно задкулисие.

 

Дайнов получи забрана на профила си във фейсбук

 

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени