Борислав Цеков: Глупава лъжа е, че критикуващите правителството на Киро са участници в операция на Кремъл за дестабилизация на България

Не е никак случайно, че най-енергичните глашатаи на този фалшив наратив са все бивши доносници на ДС, някогашни номенклатурни кадри или техни отрочета, и всякакви лакеи на стария режим, пребоядисали се после в правоверни "евроатлантици"

Борислав Цеков
Борислав Цеков Източник: Институт за модерна политика

Д-р Борислав Цеков, Център за нова Европа
Фейсбук

Новият наратив на проправителствените клакьори е, че всеки, който критикува правителството на Киро, е участник в операция на Кремъл за дестабилизация на България. Глупава лъжа, която само прави агонията на това управление още по-позорна.

 

И за съжаление налива вода в мелницата именно на кремълската агентура, като отблъсква и изолира много хора, които ценностно принадлежат към про-западната част от българското общество и нито са русофили, нито подкрепят путинизма.

 

Не е никак случайно, че най-енергичните глашатаи на този фалшив наратив са все бивши доносници на ДС, някогашни номенклатурни кадри или техни отрочета, и всякакви лакеи на стария режим, пребоядисали се после в правоверни "евроатлантици". 

 

Критиката към правителството е дълг на свободните хора, които вярват в Свободата и Демокрацията. Опитът за потискане и заглушаване на тази критика, като "про-руска", е авторитарен нагон с кремълска закваска. Нищо повече и нищо по-малко!

 

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени