Боряна Димитрова: Очаквам нови саботажи срещу кабинета, на първо място от Радев

По нейните думи 2/3 от българските граждани искат редовен кабинет

Боряна Димитрова
Боряна Димитрова Източник: БГНЕС

"Очаквам до гласуването на правителство да наблюдаваме нови саботажи и нови обструкции". Това мнение изрази социологът от "Алфа Рисърч" Боряна Димитрова пред БНР. По думите й все повече се очертава по-стройна картина на съпротивата срещу създаването на редовен кабинет.

 

"На първо място в този саботаж виждам фигурата на президента Румен Радев", добави тя. "Саботажът срещу формиране на редовно правителство, от които и институции и хора да идва, ще роди коалиция на отвратените от тези действия, и тя няма да е само партийна, а по-широка", каза още Димитрова. По нейните думи 2/3 от българските граждани искат редовен кабинет.

Още от "Мнения и анализи"

Социолог: ГЕРБ-СДС може да си позволи да играе на ръба на скалата

Защо започнаха преговорите от дамския екип? Ако си спомняте, през 2014 г. Борисов имаше същата стратегия при разговорите с Реформаторския блок. Той показа, че търси консунсус и конструктивност, добави Димитър Ганев

Прочетете повече прочетете повече

Росен Йорданов: Популистки партии от опозицията, които разпространяват слухове за мигрантите, си играят с кибрит до купа

Според него на такива въздействия се поддават млади хора с колебание в самочувствието, в самооценката, "защото най-чувствителни на тази тема са младите хора, които не са информирани"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени