Бойкикев говори за арогантната простащина! А защо пропуска арогантното политическо измамничество?

Дайте ми фактите, аз ще Ви дам правото - помнете това, включително на 4 април 2021 г.

Христо Иванов
Христо Иванов Източник: NOVA

Антон Тодоров

Арогантната простащина на Валери Симеонов трябва да бъде наказана, казал днес по NOVA коминтерновският наследник Христо Бойкикев. Това е твърде преувеличено твърдение, но да приемем, че все пак в него има някаква истина. Защо обаче наследникът на ортодоксални болшевики Христо Иванов дума не казва за арогантното политическо измамничество, което масово се практикува от тяхната секта ДеБъ, политическото отровниче, което се готви да излъже десетки хиляди български избиратели основно в десния спектър. Не е ли редно да призовем тези, които се готвят да гласуват за политическите ментета Да, България и ДСБ да се съсредоточат една идея повече и да се опитат да поразсъждават върху няколко доказани факти, които недвусмислено сочат, че тези секти готвят арогантна измама. В какво се състои тази измама? 

Спомени на Борис Томов за Недялко Бойкикев като член на Германската компартия и преводач в съветското посолство в Берлин
Спомени на Борис Томов за Недялко Бойкикев като член на Германската компартия и преводач в съветското посолство в Берлин Източник: Zonanews

Първо, свидетели сме на видим, лесен за регистрация и много далеч разположен във времето потенциал от разочарование сред тези, които са решили или обмислят възможността да гласуват за ДеБъ, водени от убеждението си, че това била "градската десница". Нека го кажа ясно и разбираемо - ДеБъ нямат нищо общо с дясното! Запомнете това! ДеБъ представляват измамническа конструкция, чиято цел е да отвлекат колкото могат повече от десния вот, на наистина десни, антикомунистически и прозападни в основата си гласове. Целта ли? Тя е една и съща поне от 2004 г., когато се пръкна творението Костово ДСБ - да не се позволява консолидация на този десен вот и по този начин да се осигури превес за дълъг период от време на левия и лявоцентристкия вот. Съдете сами - Костов тогава, а преди 7 години Радан Кънев, днес Атанасов и Бойкикев целят същото. Целта е отсичане на електоралната подкрепа за ГЕРБ, а крайният резултат ще бъде съкращаване на възможността България след 4 април да има категорично прозападно, проатлантическо и проамериканско правителство. Разбира се, в определени параметри тези три характеристики се припокриват.

И тук стигаме до втория елемент на пъзела - Бойкикев и сие направиха всичко по силите си, за да съучастват в пропагандната война, която проруските и левите сили в България водят, за да осквернят реалистичния поглед върху истинската природа и резултати от дейността на ГЕРБ. Особено в рамките на правителството "Борисов-3". Фактите, дайте ми фактите, а аз ще Ви дам правото - нали така са призовавали някогашните римски юристи. Да видим фактите:

Правителството на ГЕРБ и ОП направи за проатлантическата и прозападната посока на развитие на страната ни толкова, колкото нито едно друго правителство досега.

  • За пръв път изгонени половин дузина руски шпиони, намиращи се на прикритие като дипломати, вкл. военен аташе.
  • За пръв път модернизация на армията в количествен и качествен аспект, която съответства на натовските изисквания в пълнота. Строеж и скорошно приключване на военноморски коминукационен център до Варна, част от структурата на НАТО, който ще наблюдава и анализира засилената активност на руския ЧМФ.
  • Безпрецедентно прочистване на българските секретни служби от московски импланти, особено Служба военно разузнаване (СВР).
  • Засилена дипломатическо обвързване на страната ни със САЩ, което съчетано с военното такова позволява България да бъде определена като ключов стратегически съюзник на Щатите. Това беше лелеяната от десетилетия мечта на поколения демократи и антикомунисти в България, а ние сме милиони! Бяхме, сме, ще бъдем! 

 

Изгоненият руски военен аташе Василий Сазанович
Изгоненият руски военен аташе Василий Сазанович

Трето ГЕРБ е в основата на "златната декада" на българското стопанско развитие. Дайте ми фактите, аз ще Ви дам правото - помнете това. Да видим фактите

  • за 10 г. трите правителства на ГЕРБ постигнаха удвояване на БНП на България. "ГЕРБ построи две Българии за тези 10 години"! "Това, което ГЕРБ построи скритите и явни проболшевишки наследници като Бойкикев и криптоболшевишките практици като Гнома не могат да го боядисат" - ето това ми се върти в главата, но то може да бъде сметнато за аналитична арогантност, затова няма да го кажа. Но го мисля!
  • Финансовата стабилност е безпрецедентна, трупаните с години финансови котви вследствие на разумно и предвидливо управление на публичните финанси доведе дотам, че в условията на свирепа пандемия като дневната, държавата има финансов ресурс да посрещне всички нужди, без да взема заеми! Сравнявайте с разрушената, изгорена земя, която БСП оставят след себе си всеки път, когато се докопат до властта. С тази БСП Атанас Атанасов каза, че няма проблем да управлява заедно, та се наложи и днес Бойкикев да разиграва дезинформационни сценки в ефира на NOVA, докато уж отрича, че може да се коалират с тях. Но призна, че нямат проблем с коалицията с Мая Манолова. Та само допреди 6 години Мая Манолова беше същият болшевишки елемент, който беше не по-малко вреден и отровителстващ от Корнела! Каква е разликата, в името ли? На годините, на които е Маямата, промените в мисленето и поведението са на практика невъзможни! Виж, в мисловните процеси и във физиологичните такива промяна има, но тя в никакъв случай не е към по-добро.

 

ДеБъ ченгето агент Сашо, известен още като Илиян Василев, призовава да се гласува за Манолова на 30 октомври 2019 г.
ДеБъ ченгето агент "Сашо", известен още като Илиян Василев, призовава да се гласува за Манолова на 30 октомври 2019 г.

Та, какво призна днес в ефира на NOVA коминтерновският наследник? Призна, че те по същността си са криптоболшевишка формация, чиято цел е да увлече максимално десен вот и да го стовари в кошницата на криптокомунистическата формация на Мая Манолова! Това каза! Ама какво говоря, те не само го казват, те го и направиха през есента на 2019 г. в София, вследствие на което Галевица за малко да бъде избрана за кмет на София (!!!), а криптокомунистическите формации Да, България и ДСБ имат 8 районни кмета в столицата. С помощта на Манолова и БСП ги имат - БСП на втори тур навсякъде призоваха своите членове и симпатизанти да подкрепят кандидатите на техните скрити импланти вдясно! Това е фактическата обстановка, в която Бойкикев и Атанасов ще се опитат да извършат най-впечатляващото салто мортале, с което да съберат максимум десен и дясноцентристки вот, да го отнемат от ГЕРБ и да го стоварят в армията на червения Мордор! Нито повече, нито по-малко! И вие си мислите, че правят това безкористно?!

ДСБ привърженикът Васко Начев, когото описват като енергиен експерт, признава, че е гласувал за Мая Манолова 2019 г.
ДСБ привърженикът Васко Начев, когото описват като енергиен експерт, признава, че е гласувал за Мая Манолова 2019 г. Знакови БСП членове му отговарят: "А ние как гласувахме за вашите кандидати!"

Пак ще кажа - мислете върху тези факти, когато слушате рано сутрин коминтерновските наследници. И съчетайте действията си на 4 април с тях. 

Още от "Мнения и анализи"

Институтът за изследване на войната описа приликите между анексирането на Крим през 2014 г. и войната в Украйна

Русия също така започна през 2014 г. да променя съществено етническата демография на Крим чрез презаселване на хиляди руснаци на полуострова и се опита да изкорени както украинската, така и кримскотатарската национална идентичност

Прочетете повече прочетете повече

Социолог: ГЕРБ-СДС може да си позволи да играе на ръба на скалата

Защо започнаха преговорите от дамския екип? Ако си спомняте, през 2014 г. Борисов имаше същата стратегия при разговорите с Реформаторския блок. Той показа, че търси консунсус и конструктивност, добави Димитър Ганев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени