Бойко Рашков вече определя кой е журналист и кой - не!

В откраднатата от диктатурата на Радев България арестуват, защото си употребил алкохол

Бойко Рашков
Бойко Рашков Източник: БГНЕС
Антон Тодоров

За мен няма "неудобни и удобни журналисти", а "такива, които са журналисти и такива, които не са". Това е казал пред сайта "Медиапул" Бойко Рашков по повод снощния арест на журналисти от опозиционната на едноличния режим на Радев медия Lupa. Бойко Рашков вече определя кой е журналист и кой - не! Забележете, че злобарското и диктаторско отношение на този човек към медиите се превръща в рецидив.
 
Първо искаше да уволнява журналисти от bTV и да диктува редакционната политика там. Второ, буквално преди дни се опита да направи глупав и крайно арогантен каламбур с журналистка от ПИК, като заяви, че за него медията и самата журналистка "не са журналисти". Днес прави поредна атака срещу свободата на словото, очевидно мотивирайки се от своя опит на комунистически прокурор преди 10 ноември. В тази мракобесна реторика и действия му приглася стройният хор на бившите комунистически прокурори Атанас Атанасов от ДеБъ и Татяна Дончева от "Мутрите" на Мая Манолова. Това е недопустима реанимация на най-отвратителните тоталитарни практики срещу свободата на изразяване.
 
Според "Медиапул", Рашков потвърдил информацията за арестите. Той съобщил - внимание - че му била предоставена информация, че става дума за задържани журналисти, някои, от които били употребили алкохол преди това. В откраднатата от диктатурата на Радев България вече арестуват, защото си употребил алкохол. По тази логика самият Рашков не би трябвало да излиза от арестите! Прави впечатление особено благосклонното и умилкващо отношение на сайта "Медиапул" към коравосърдечния атеист-комунист Рашков. Който не се посвени да нападне и Българската православна църква. Не бива да се забравя, че сайтът се списва от бившата прессекратарка на Иван Костов Стояна Георгиева, която не крие своята обвързаност с ДеБъ. 

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени