"Братството на почтените" ни натресе отново агентите на ДС и комунистическите "капацитети"

Задкулисието победи Промяната, добавя той

Евродепутатът Асим Адемов
Евродепутатът Асим Адемов
Асим Адемов, евродепутат от ГЕРБ/ЕНП
Фейсбук

Повратностите в живота!
Нашата младост, вкл. и моята младост, мина в лишения, протести, стачки, за да европеизираме страната ни и да създадем условия младите хора, тогава деца, а някои все още неродени, да живеят в свободна европейска страна. Да имат възможност да пътуват свободно, да учат в европейски и световни университети.
И когато те пораснаха и вече пътуват свободно по света, живеят и работят в чужбина, учат в престижни университети, за благодарност ни натресоха отново агентите на Държавната сигурност, комунистическите "капацитети" , които ни тровиха живота, които откраднаха парите на родителите им, които крадяха мечтите ни. Ние се борихме срещу тези в името на доброто на децата и младите хора, а сега те ни ги върнаха обратно!
След толкова години борба и мъки, след като преживяхме "Лукановата зима", после " Виденовата зима", нескопосаният проект Орешарски, след толкова надежди и мечти, младите ни поднесоха на тепсия, същите тези, които отровиха нашата, вкл. и моята младост!
Поднесоха ни ги окомплектовани като "Братството на почтените ".
Като своеобразен Коледен подарък!
Уважаеми млади, умни и красиви хора, знаете ли изобщо кои са разните там като Румен Гечев, Румен Овчаров, Емилия Масларова, Бойко Рашков, Александър Маринов, Таско Ерменков, Атанас Атанасов, Мая Манолова и още, и още, които днес са лица на Промяната? Знаете ли въобще какво значи ДС?
Може да сте учили в най-престижните световни университети, да работите най-престижни работи по света и у нас, но ако не познавате тези "герои" от "Братството на почтените ", значи имате сериозни пропуски в системата си от знания.
Заради това незнание Задкулисието победи Промяната! Тъжно, но факт!
Каква ирония ни поднесе животът...
 

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени