Чалга певецът Станислав Трифонов: Направеното от ГЕРБ трябва да се изчегърта

Дори само това изречение показва, че чалга певецът Трифонов не трябва да припарва до каквато и да е власт

Слави Трифонов
Слави Трифонов

Антон Тодоров

Направеното от ГЕРБ трябва да бъде изтрито, изчегъртано с всички законови средства. Защото то е невъобразимо и недопустимо. Трябва да бъде изтрито, за да има свободно отношение в бизнеса, в администрацията, във взаимоотношенията България – Европа, в медиите. Това заяви чалга певецът и лидер на ИТН Слави Трифонов в интервю за БНР. "Това нещо ще се махне, защото това е логичният нормален път на една нормална държава член на Европейския съюз...Суверенът решава...", добави той. 

 
Дори само това изречение показва, че чалга певецът Трифонов не трябва да припарва до каквато и да е власт - защото е сляп за зримото, а някакви хорица очакват той да ги "оправи" в незримото - за пореден път. И ще ги "оправи", повярвайте ми. Така ще ги оправи, че свят да им се завие.

 

Щом ще чегърта направеното от ГЕРБ, той трябва да изчегърта стотиците километри магистрали, хилядите километри други нови и ремонтирани пътища, десетките пречиствателни станции, ще трябва да върне амортизираните мостове, които ГЕРБ и Борисов реновираха, ще трябва да изчегърта-срути стотиците нови детски градини. Нали е сатанист - ще трябва да рушне десетките църкви и манастири, както на времето са го правили болшевишките орки. Но нека помни, че за рушителите на църкви и манастири прошка няма. Ако българите прощават, то Господ - не!

 

Щом ще изчегъртва направеното от ГЕРБ, то тогава ще трябва да се съсредоточи и да върне брутния национален продукт на страната от 120 млрд. лв. на 50-52 млрд. лв., ще трябва да затвори метрото в София и да върне хората към оня "коларски" път, каквото представляваше т.н. "Околовръстно" преди 14-15 години. Ще трябва да извърши погром, казано накратко! Ама разбира се, нали това е татуирал на гърба си - "Идвам и водя ада след себе си". Колко полезно щеше да е, ако можеше да се татуира мозък!

На този човек трябва да се сложи голям, неизтриваем игнор в българската политика. Българите трябва да го сложат, няма кой да ги освободи от войнстващата чалга в политиката и живота. Да друсаш гьобеци в политиката е не по-малко абсурдно, отколкото и в живота. Апропо, заради афинитета към гьобеците ли чалга певецът и крепостните му обслужиха по пълна програма ДПС?

 

 

Още от "Мнения и анализи"

ISW: Ограниченията в материалната база ограничават възможностите на украинските сили да провеждат ефективни отбранителни

И с ограничени ресурси Украйна удържа на руския напор, пишиат в ежедневния си анализ от вашингтонския Институт за изследване на войната

Прочетете повече прочетете повече

Радомир Чолаков: ПП-ДБ измислиха тази схема с шорт-листа, за да се отнеме правото на президента да назначава кабинет

Ние от ГЕРБ-СДС имахме едно единствено предложение и то беше: въвеждане на принципа за непрекъсваемост на законодателната власт, тоест, Народното събрание да не се разпуска, пише той

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени