Днес любителите на робството ще се поразходят на открито, включително в Стара Загора

Създавайте от децата си личности, които не пазят "неутралитет", когато видят някой да убива, изнасилва и разрушава

Протестиращи от ПП "Възраждане"
Протестиращи от ПП "Възраждане" Източник: Zonanews

Живка Кехайова, Zarata.info

Днес любителите на робството ще се поразходят на открито, включително в Стара Загора. Става въпрос за "неутралчиците", които и в момента "преговарят" правилата в социалните мрежи да не си носят този път в никакъв случай руските знамена.


Сред тях непременно ще са онези, които днес задължително се репчат и държат да е имало турско "робство", с което да оправдаят собствения си вътрешен устрем да са били роби, т.е., вероятно за да се оправдаят, че ги влече и сега да са такива. Защо роби?

 

Защото каквото и да разправят, не става въпрос за това дали официално ще даваме оръжие на Украйна – ние и сега го правим. Става въпрос за големия цивилизационен избор да се хвърлим ли сред предизвикателствата на един непредсказуем, относително свободен свят, в който всеки един трябва да отстоява себе си и мястото си всеки ден, или някак да се свием в старото пространство, в което всичко е ясно.

 

Съвсем ясно – има един батюшка-господар, а ние горките какво да правим – мълчим и се подчиняваме с надежда да ни нахрани заради това, че мълчим и се подчиняваме, защото никак не сме убедени, че имаме и други достойнства.

 

Та днес из 9 града ще се поразходят онези, които никак не са убедени, че имат достойнствата, качествата и силата да са цивилизовани хора. На тях няма какво да им кажа, а и няма смисъл. Искам да кажа на останалите – погледайте ги, разгледайте ги добре и в никакъв, ама в никакъв случай не позволявайте на децата си да слязат до това ниво – възпитавайте ги, учете ги, създавайте от тях личности с дълбоко вкоренено благородство.

 

Уважаващи и самоуважаващи се граждани на бъдещия свят, способни да бъдат полезни на него и себе си. Създавайте от децата си личности, които не пазят "неутралитет", когато видят някой да убива, изнасилва и разрушава

 

Които не подкрепят по този мерзък начин насилника. Които не избират да живеят в привично блато, защото не могат да изкачват върхове. Които просто не биха могли да симпатизират на морален изрод като Путин и на прогнила античовешка империя, чието самоунищожение да пожелаят да споделят.

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени