Евелина Славкова: Броим дните до падането на правителството

Свърши разделението Борисов-анти Борисов, каза той и посочи, че се е върнало разделението "за" и "против" Русия, каза Първан Симеонов

Евелина Славкова
Евелина Славкова Източник: Скрийншот видео кадър

Продължаваме да броим дните до падането на правителството. Това заяви пред БНТ социологът Евелина Славкова. Социологическите проучвания показват спад в доверието към кабинета. Опозицията в лицето на ГЕРБ е първа политическа сила. По думите й ГЕРБ имат най-голям интерес правителството да продължи да си пие горчивата чаша. Комуникационните проблеми пречат на властта, по думите на Славкова.

 

Първан Симеонов коментира, че властта е взела непопулярно решение за Украйна. Ще се търси вариант, така че Корнелия Нинова да остане във властта. ПП успява, по думите му, да говори и на леви хора, но от тук нататък ще се обърне към ДБ. Още по-остро се поставя въпросът колко остава до изборите.


Според Симеонов сега важен е въпросът за Северна Македония. Свърши разделението Борисов-анти Борисов, каза той и посочи, че се е върнало разделението "за" и "против" Русия. На властта се паднала много лош зар и на моменти излъчва нестабилност. Малките се опитват да им се качат на главата, смята Първан Симеонов. В тази ситуация няма много ясни алтернативи, подчерта той.

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени