Евродепутатът Асим Адемов: Минеков и Отровните са ни предупреждавали какво ни чака, докато разнасяха ковчези и бесилки

Никаква толерантност към подобна милиционерщина, зове евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ-СДС

Асим Адемов
Асим Адемов Източник: Asim-ademov.eu

Асим Адемов, евродепутат от ЕНП/ГЕРБ-СДС
Фейсбук

 

Когато миналата година протестиращите Минеков, Отровните и останалите разнасяха ковчези и бесилки из София, ние го приехме като безобидно действие. А всъщност те са ни предупреждавали какво ни чака. След некадърното управление на служебните правителства на Радев се напълниха ковчезите, бог да ги прости, сега е ред символично да влезнат в употреба и другите им атрибути. 
Но ние, евродепутатите от групата на ГЕРБ-СДС, вече информирахме институциите на ЕС за своеволията ма министрите на Радев   и няма да останем безразлични  към репресиите на новите властимащи!
Никаква толерантност към подобна милиционерщина!

 

Още от "Мнения и анализи"

Социолог: ГЕРБ-СДС може да си позволи да играе на ръба на скалата

Защо започнаха преговорите от дамския екип? Ако си спомняте, през 2014 г. Борисов имаше същата стратегия при разговорите с Реформаторския блок. Той показа, че търси консунсус и конструктивност, добави Димитър Ганев

Прочетете повече прочетете повече

Росен Йорданов: Популистки партии от опозицията, които разпространяват слухове за мигрантите, си играят с кибрит до купа

Според него на такива въздействия се поддават млади хора с колебание в самочувствието, в самооценката, "защото най-чувствителни на тази тема са младите хора, които не са информирани"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени