Георг Георгиев: Ако не ме беше блокирала, щях да отбележа Лена Бориславова и да я попитам за цената на газа

Днес КЕВР реши, след достатъчно дълго забавяне, че синьото гориво поскъпва с 32% от 1 юли

Георг Георгиев
Георг Георгиев Източник: Zonanews

Бившият заместник-министър на външните работи и лидер на МГЕРБ Георг Георгиев коментира с пост във фейсбук увеличението на природния газ с близо 32 %. Днес КЕВР реши, след достатъчно дълго забавяне, че синьото гориво поскъпва с почти 32 %  от 1 юли. Цената влиза със задна дата. До този момент бизнесът работеше без разчети и неколкократно протестира, че решение няма.

 

Във Фейсбук Георг Георгиев написа следното:

Ако не ме беше блокирала, щях да отбележа Лена Бориславова, за да я попитам дали това имаше предвид под: "България ще получава 4 пъти по евтин газ". Защото, ако това е резултатът от усилията на кабинета в оставка Петков, излиза, че преди "договорките" сме щели да плащаме по 744,68 лв.

В този случай щях да кажа смирено "благодаря" разбира се, но нямаше да има и как да не попитам от кой астероид добиваме въпросното гориво и на кой космодрум каца совалката с него?

 

Постът на Георг Георгиев
Постът на Георг Георгиев Източник: Скрийншот/Facebook

 

Още от "Мнения и анализи"

Анализатор: Днешна Русия с бързи темпове се връща към времената на хановете от Златната орда

Цялата антиукраинска и антизападна истерия в Русия се подклаждаше с години, заявява известния руски телевизионен журналист, блогър и автор на канала “Набутови” в YouTube Кирил Набутов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени